P O R T R A I T S  /  L I F E S T Y L E

Ben jij op zoek naar een foto voor je social media kanalen, je brandportfolio of misschien wel een foto voor bij jouw opa en oma aan de muur? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen, de locatie en deel ik natuurlijk mijn expertise met je.

Tijdens een portret shoot it’s all about the fun, geen gespannen houdingen, geforceerde lach of ongemakkelijke stiltes, maar gesprekken over je passies, grapjes en vooral samen veel plezier maken tijdens de shoot. Op deze manier kan ik jou zo puur mogelijk vastleggen met mijn camera. Wedden dat jij weer helemaal in love met jezelf bent na het zien van het resultaat?

Portretfoto Kayleigh
Portretfoto van model Linde
B R A N D I N G

Deze shoot is er speciaal voor jouw als ondernemer! Wil jij een persoonlijk merk neerzetten? Je onderneming professioneler in beeld brengen of je beeldbank aanvullen met frisse, nieuwe fotografie? Ik help jou en je onderneming aan beeldmateriaal dat aansluit bij jouw bedrijf.

Voordat we starten met de business shoot gaan we samen nadenken over het concept van de shoot. Zodra we alles besproken hebben leg ik jou, de medewerkers en alle andere zaken die binnen jouw organisatie horen vast! Zo heb je weer genoeg fotomateriaal voor je website, socials en andere promotiemiddelen.

Let’s shoot! Wil jij nieuwe foto’s voor je sociale media? Een sprankelende foto voor op je CV? Je eigen bedrijf naar een hoger niveau tillen? Of jouw webshop op een unieke manier laten shinen? Ik ga graag voor je aan de slag. Ontdek de verschillende mogelijkheden: portret shoot, business shoot en product shoot. Liever toch iets anders? Neem dan contact op zodat we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden.